Konsultation hos plastikkirurg i eftermiddag!

Är väldigt uppspelt just nu! För i eftermiddag ska jag på konsultation hos en plastikkirurg! Har äntligen tagit mod till mig och bokat in en tid. Det gäller mina utåtstående öron. När man är kille är

det inte så lätt att dölja. Gillar inte att ha för långt hår då jag tycker att det ser ovårdat ut. Blev väldigt retad för mina öron när jag var liten. På fritids var det någon som försökte trycka fast mina öron mot huvudet, ungefär som att de hade ploppat ut och att de gick att trycka tillbaka, helt sjukt egentligen. Kommer ihåg hur jag blev helt röd i ansiktet och gråten var nära. Kände mig så dum. Sedan lånade jag mammas hårband i tyg och sov med det i flera veckor, i hopp om att öronen kanske skulle fastna i det intryckta läget som hårbandet höll dem i. Behöver jag säga att det inte fungerade? Nu är jag 19 år och känner att det får vara slut med detta lidande. Egentligen så ska ju utseendet inte spela någon roll. Mina polare brukar ge mig lite gliringar ibland och skämta om mina öron. Förstår såklart att de inte menar något allvarligt med det, men innerst inne blir jag den där lille killen som bara vill hem och gråta ut hos mamma. Så nu gör jag slag i saken. Jag tar kontakt med en plastikkirurg som jag tycker känns seriös. Äntligen ska jag få de öron jag alltid drömt om!