På jakt efter en unik bil? Prova Bilweb.se!

Det finns en stor grupp människor som verkligen inte vill ha samma bil som “alla andra”. Om du också tillhör denna grupp, har jag ett bra tips att dela med mig av, och det är bilsajten Bilweb.se, som är en väldigt genomarbetad och populär marknadsplats för både begagnade och nya bilar. Här säljs mer “mainstream” märken som Toyota, Volvo och Volkswagen, men använder man sajten för att hitta en ny bil, kan man även söka efter mer ovanliga märken, som Bentley, Alfa Romeo, Cadillac, Mini, Rolls-Royce eller varför inte Jaguar? Du kan dessutom ange vilken årsmodell du vill att bilen ska ha, så även den som letar efter en äldre samlarbil kan gott och väl använda denna sajt, som många använder för att skaffa sin bruksbil, för att hitta den rätta bilen.

 

Exakt vad som säljs på sajten varierar dock beroende på när man använder dem, eftersom nya bilar läggs upp, och vissa av bilarna säljs hela tiden. Så lyckas du inte hitta exakt den bil du är ute efter på Bilweb.se den första gången du använder sajten, återkom gärna igen efter någon dag, så bör du kunna se nya bilar bland resultaten också.

 

Värt att nämna är även att man endast kan välja att handla av bilhandlare när man använder sajten om man vill det, då Bilweb.se inte bara mottar annonser från privatpersoner, utan även samarbetar med en rad olika professionella bilhandlare.

 

Bilarna som finns till salu tillhör alla möjliga olika prisklasser, och skicket på bilarna varierar förstås en hel del, precis som alltid när det handlar om begagnade bilar, så det är väldigt viktigt att alltid läsa beskrivningen av bilen noga, samt titta på bilderna som finns på den, för att skapa sig en bättre bild av vad det exakt är man får om man köper en viss bil.