Snabba leksaker

Jag har alltid varit intresserad av snabba leksaker, det finns inget häftigare än att känna trycket när bilen drar iväg med enorm kraft. Det är ett intresse som inte ska förminskas och för mig är det en sport att kunna bygga en så häftig bil som möjligt. Jag spenderar ofta sommaren med att åka runt på olika tävlingar. Dels för att delta men även för att umgås med lika sinnade. Dessa biltävlingar har ju både ett moment av tävling men samtidigt är de festivalkänsla. Då ett stort gäng galna människor bor på någon typ av camping/fält eller liknande och självklart flödar det en del starkare saft. Det är ingen som försöker vara cool utan alla är där för dom har samma intresse och man lär känna otroligt många nya människor på väldigt kort tid. Tacka alla de sociala nätverk som kommit på senare år som gör det möjligt att hålla kontakten efter man åkt hem. För oss bilintresserade är det väldigt bra att kunna hålla kontakten för att kunna diskutera olika effektboxar, chiptrimningar och dieseltrim. Det är inte precis något som man kan diskutera med vem som helst i vardagen.

Min senaste investering är ett nytt dieseltrim som har visat sig ge stor effekt. Jag blev rekommenderad just denna dieseloptimering av några vänner som jag träffat flera år på en tävling. Dom var nöjda och menade på att det är det klart bästa på marknaden.

Jag hoppas att något av mina barn ska ta vidare mitt intresse när de blir större. Hade varit roligt att kunna ha det gemensamt. Tänk att få mecka i garaget med sin son eller dotter. Men det är ju ovisst om det blir så, jag får väll försöka få dem att tycka det är roligt. Dock så känns det som en sport som man blir intresserad av först när man 15 år och får skaffa sin första moppe. För mig var det i alla fall då som intresset blomstrade.