Bootcut jeans är äntligen tillbaka

Efter ett helt decennium av jeans så tighta att de nästan gav blåmärken är äntligen de luftigare varianterna tillbaka på modet. Bootcut jeans och andra vida byxor är minst lika trendiga nu som de var när de först äntrade modevärlden under 60- och 70-talet.

De perfekta vida jeansen

Att hitta de perfekta jeansen är alltid en utmaning, oavsett vilken modell man är ute efter. Hos NA-KD finns mängder av heta och unika bootcut jeans för alla kroppar och i flera prisklasser. Med trendiga snitt sticker de ut med sitt breda sortiment av olika typer av bootcut jeans. Här finns allt från de klassiska, diskreta modellerna till de riktigt vida och färgglada. Oavsett om du sitter på en tight budget eller satsar stort så har NA-KD de perfekta jeansen för dig.

Lågmidjade jeans – ja de är tillbaka!

Samtidigt som byxorna började bli vida igen blev också midjan allt lägre. Tänk tidiga Christina Aguilera eller Britney Spears. Glöm bort tiden då jeansen slutade vid revbenen och magen låg bekvämt på plats innanför allt tyg. Nu vill vi kombinera lågmidjade bootcut jeans med crop tops och fullkomligt äga hur vi ser ut. Känner du dig fortfarande osäker på att hoppa på trenden så finns det såklart gott om modeller där midjan fortfarande går bekvämt över naveln.